A Fém- és Műanyagipari Kft 1990-ben kezdte meg önálló tevékenységét, egy építőipari vállalat segédüzeméből önállósulva. 1995-ig tartott a profiltisztítás, megszüntettük a műanyagüzemet, illetve az építőipari részleget. Fő profilként megmaradt az acélszerkezet gyártás, szerelés és a LINDAB márkakereskedés.

A társaság székhelye és telephelye:
5091 Tószeg, Attila út 27. Levélcím: 5091 Tószeg, Pf. 5 Telefon: (56) 586-030

Acélszerkezet gyártásaCégünk fő profilja a könnyűszerkezetes acélcsarnokok gyártása és helyszíni szerelése. A csarnokok teherhordó vázszerkezetének alapszelvénye az IPE párhuzamos övű import “I” szelvény, a keretsarkoknál kiékelve. A kiékelés mérete és hossza az igénybevételektől függ. A keret illesztései homloklemezes csavarkötések, illetve hegesztések. Ezek az úgynevezett merev gerincű tartószerkezetek, melyek 10,0 – 40,0 m-es fesztávig optimális kihasználhatóságot biztosítanak, közbenső alátámasztás nélkül.

A rácsostartós vázszerkezetek gyártását hasonló paraméterekkel, kissé nagyobb helyigénnyel, hidegen hajlított téglalap és négyzet szelvényű idomacélokból gyártjuk. Mindkét teherhordó vázszerkezet változtatható kinyúlású eresztartó konzollal szerelhető. A végoldali keretállások a falvázoszlopok segítségével egyedi homlokzati megjelenésre adnak lehetőséget. A teherhordó vázszerkezet gyártásán kívül, természetesen a statikai tervek elkészítését is a megrendelői igények szerint vállaljuk. Komplett csarnokszerkezetnél tervezéstől a kulcsátadásig várjuk a Tisztelt megrendelőinket.

A társaság tevékenységi köre: Fő tevékenységünk könnyűszerkezetes acél csarnokok gyártása és szerelése, LINDAB lemezfedéssel, illetve egyedi acél tetőszerkezetek gyártása és szerelése. Gyártási, kivitelezési tevékenységünk alapvetően a térségben megvalósuló mezőgazdasági és ipari beruházásokhoz kapcsolódik.

Megrendelőink elsősorban Szolnok és térségének beruházói, építtetői, jelentősebb építőipari cégei. Ez utóbbiak közül többen rendszeresen visszatérő megrendelőink. Kereskedelmi tevékenységünkkel, a LINDAB márkakereskedelemmel főként a térség bádogos és építőipari kivitelezőinek igényeit kívánjuk kielégíteni. Az értékesítés kiegészítéseként LINDAB síklemezből előgyártási-, típus- és egyedi szegélyek gyártását vállaljuk 4 m-es hosszúságig. Valamint korcolt tetők kivitelezési munkáin kívül előkorcolási tevékenységet is végzünk.

Rendelkezünk a gyártási, kivitelezési és szolgáltatási tevékenységünk jó minőségben történő végzéséhez szükséges létesítményekkel és eszköz-állománnyal.

A társaság vezetőinek és szakembereinek szakmai végzettsége és tapasztalata biztosítja a vevői igények teljes körű feltárását és kielégítését.